sobota, 16. marec 2013

Otroški stol za hranjenje

Veliko je tistih prvih korakov k samostojnosti. Da bi vašim nadebudnežem pri teh korakih pomagali je ena izmed teh stvari izbira kvalitetne otroške opreme. Eden izmed teh korakov je nakup otroškega stolčka za hranjenje.
Na trgu je izbira le teh res neverjetna in velika. Pri sami izbiri je najpomembnejše izbor materialov.
Najkvalitetnejši, in okolju prijazen je stolček iz naravnega lesa. Paziti moramo da bo stolček v katerem bo otrok sedel udoben in predvsem varen.
Ker bo otroka spremljal pri vsakem obroku, kot starši preverite ali stolček ponuja dovolj veliko mizico za hranjenje in pas za pritrditev malčka, kajti celo pri manjših otrocih je nevarno da hitro zdrsnejo s stolčka. Sodobni stolčki ponujajo tudi raznovrstne podloge za udobnejše sedenje. Preverite kakovost tudi le te, kajti pomembno je da se podloga lahko opere ali vsaj le obriše. Kot pomembna funkcija stolčkov je tudi hitro in enostavno zlaganje nastavljivo naslonjalo v več položajev, opora za nogice, kolesa za lažje premikanje stolčka po prostoru, odstranitev pladnja za lažje čiščenje.


Na tržišču je na izbiro veliko stolčkov ki so ob enem lahko tudi ležalnik za počitek in igranje otroka. Torej izberite stolček, ki vas po prepričal k njegovi dolgotrajni uporabi tudi po dizajnu in barvi.