sreda, 3. april 2013

Otroški vozički Tutek Ambero barvna ohišja



Otroški vozički Tutek Ambero so vozički narejeni vrhunsko, varno in kvalitetno. Ohišje pri otroškem vozičku je lahko, stabilno, vodljivo z čudovitim izgledom ki daje občutek varnosti in športen izgled vozička. Ogrodje vozička kljub temu da je čvrsto je izredno lahko iz kvalitetnega aluminija. Otroški voziček je enostavno in hitro zložljiv z eno potezo. Prednja kolesa so velika,vrtljiva in snemljiva z možnostjo fiksiranja. Zadnja kolesa so 12,5 col napihljiva z zračnico prav tako snemljiva samo z enim pritiskom na gumb. Zavora otroškega vozička je nožna z pritiskom gor in dol.
Otroški voziček ima zelo kvalitetne blažilce sunkov-vzmetenje tako da  voziček daje občutek mehkobe in z tem posledično izredno prijetno  vožnjo.
Otroški voziček Tutek Ambero je sestavljen iz treh dodatnih delov:
košara za otroka
športni del
lupinica
Z dodatnimi deli je otroški voziček primeren od rojstva do treh let.
Prav tako so sestavni deli kompleta še previjalna torbica, prekrivalo za dež, prekrivalo za mrčes.
Omeniti je potrebno da je vsak dodaten del z svojo nastavljivo strehico, vgrajeno mrežo za prezračevanje in zaščitno prevleko za nogice.

Vsi dodatni deli pri otroškem vozičku se lahko obračajo v obe smeri vožnje tako da otroka lahko med vožnjo tudi gledate.
Posebnost otroškega vozička je razširitev strehice na športnem delu. Strehica se razširi z zadrgo tako da pokrije popolnoma cel voziček in tako zaščiti vašega malčka pred vetrom in močnimi sončnimi žarki.
Nakupovala košara otroškega vozička je velika z možnostjo zapiranja z zadrgo. Otroški voziček je primeren za vse površine tal.