torek, 2. april 2013

Oroški voziček Dorjan Prestige Basic



Otroški vozički Dorjan Prestige BASIC je čisto nov model 2013 z novimi barvnimi kombinaciji, še bolj prestiž nov dizajn.
To so otroški vozički ki so visoke vrhunske kakovosti izdelani izredno kvalitetno in seveda varno.
Otroški vozički Basic se lahko pohvalijo z čudovitim dizajnom, narejeni iz materialov najvišje kakovosti,dodatni deli zelo veliki tako da nudijo prijetno vožnjo.

Zunanje prevleke otroškega vozička so kombinirane z kombinacijo mehkega predelanega eco usnja tako da je čiščenje še lažje, zato so primerni za vse letne čase.
Otroški voziček je opremljen tudi z odsevnimi trakovi tako da je poskrbljeno tudi za varnost v temi,  megli, tako vas opazijo še hitreje.
Košara za otroka velika primerna za večje otroke in voziček je v uporabi dlje časa, tako da vam ni potrebno kupovati spet novega vozička.


Voziček je primeren samo za enega otroka.
Vsi dodatni deli otroškega vozička so enostavno hitro obrnljivi v obe smeri vožnje z klik sistemom tako da otroka lahko tudi gledate.
Otroški voziček se lahko pohvali z kvalitetnim lahkim ohišjem ki je vodljiv z eno roko, hitro in enostavno zložljiv, primeren za vsak prtljažni prostor in vse talne površine, prav tako za manjše prostore, stanovanja.

Vsi otroški vozički ustrezajo evropskim standardom kakovosti in varnosti EN 1888-2003. Prevleke vozička najvišje kakovosti v skladu Öko-Tex Standard. Lupinice ustrezajo evropskemu standardu varnosti ECE R44/04.