torek, 2. april 2013

Otroški vozički Babyactive za aktivne starše


Otroški vozički so narejeni iz kvalitetnih materialov, kateri so enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Družba Babyactive ponuja izredno čudovite barvne kombinacije, poskrbeli so  tudi za dizajn in tako za čudovit izgled.
Dodatni deli otroškega vozička, kot je športni del, košara za otroka lupinica so obrnljivi v obe smeri vožnje kar omogoča staršem da otroka lahko med vožnjo opazujejo in seveda  tudi med sabo komunicirajo.

Otroški vozički so iz lahkih trpežnih materialov – aluminija, kvalitetnega predelanega eco usnja s katerim se  res lahko pohvalijo v vseh vidikih. Z eco usnjem so zaščiteni deli vozička kateri so najbolj izpostavljeni umazaniji kot so prednje varovalo in opora za nogice. Da otrok uživa v prijetni vožnji dodatno še poskrbijo napihljiva kolesa.
Otroški vozički Elipso in retro voziček Ballerina Leather imajo možnost zlaganja globoke košare, kar je velika prednost saj košaro ko otrok preraste lahko kjer koli pospravite. Zlaganje košare prihrani tudi prostor pri odpravljanju na dopust ali samo k babici. Vsi modeli imajo posebno našite ježke kateri poskrbijo, da je otrok s prevleko za nogice zaščiten pred vetrom, mrazom.
Posebno pa velja omeniti pri modelu Elipso izredno hiter in enostaven sistem obračanja dodatnih delov. » EASY CLICK « sistem.
Otroški vozički Elipso so zložljivi na zelo majhno in z svojim ohišjem nudijo udoben oprijem vozička tako da se voziček enostavno prenaša. Voziček je zaradi svoje izdelave primeren tudi za marsikatero dvigalo.