torek, 2. april 2013

Otroški voziček za DVOJČKE ali otroški vozički za DVA OTROKA


Otroški vozički za dvojčke so vozički primerni za dva otroka lahko tudi različne starosti od rojstva do 3 let. Otroški vozički so lahko vzporedni ali zaporedni. Pri vzporednih vozičkih otroka sedita ali ležita zraven drug drugega kot že pred rojstvom, tako se počutita varna in povezana. Zasedejo tudi manj prostora in z svojo dodatno opremo so primerni za novorojenčke. Na vzporedne vozičke je enostavno namestiti tudi košaro za otroka kot športni del. Vsak otrok ima svojo košaro in svoj športni del.

Zaporedni otroški voziček Babyactive Twinni je otroški voziček ki se lahko uporablja za enega ali dva otroka. Voziček je zasnovan tako da se z pomočjo adapterja  namesti na ohišje ena košara ali dve košari. Zelo praktično in senzacionalno sploh za otroke manjše starostne razlika. V kompletu sta dobavljiva tudi dva športna dela in dve lupinice, vsi dodatni deli so obrnljivi tudi v obe smeri vožnje. Voziček  je narejen iz lahke alu konstrukcije, kolesa so napihljiva z zračnico, snemljiva z ležaji,prednja kolesa vrtljiva. Prednost otroškega vozička Babyactive Twinni je v zlaganju in sami širini vozička, kajti ohišje vozička je za enega otroka. Voziček se za dva otroka spreminja samo z pomočjo nameščanja adapterjev.V kompletu sta dobavljivi 2 x košara, 2 x športni del, 2 x lupinica.



Takšen vzporedni voziček je otroški voziček Danny sport Twinni ki je v dveh različnih velikostih širine 79 cm in 93 cm. Seveda je najbolj primerna širina 79 cm ker je to širina vrat in zlahka boste voziček pripeljali skozi vrata. Na voziček se lahko namestita tudi dve lupinice seveda z pomočjo adapterja. Otroški voziček ima izredno udobni, prostorni košari za otroka prav tako udobna prostorna športna dela,lahki lupinici. Ogrodje vozička za dvojčke vozička stabilno, vodljivo, čvrsto, lahko z veliko nakupovalno košaro, ročaj vozička nastavljiv po višini usnjen. Vsa kolesa otroškega vozička napihljiva z zračnico, snemljiva, prednja vrtljiva za lažje manevriranje. Za prijetno vožnjo vozička skrbijo še blažilci sunkov. Otroški voziček je primeren za vsak teren. Kvalitetna zavora na sredini osi ki je nemoteča skrbi za varno zaviranje.