torek, 2. april 2013

Otroški vozički TUTEK

Otroški vozički Tutek so narejeni po izbrani dovršeni vrhunski tehnologiji. Otroški vozički so izredne vrhunske kakovosti, vodljivi, čvrsti, lahki, enostavni primerni za vse površine tal. Ogrodja vozičkov v različnih barvnih kombinacijah v črni, beli, alu, crom in novost v barvi blaga. Materiali otroškega vozička enostavni za vzdrževanje, prevleke pralne. Dodatni deli kot so športni del,košara za otroka, lupinica obrnljivi tako da otrok lahko gleda v nasprotno smer vožnje ali v smeri vožnje. Vsi se obračajo hitro in enostavno z eno potezo. Vožnja z takim kvalitetnim otroškim vozičkom je udobna, prijetna, varna. Otrok se bo počutil zelo prijetno in se bo vedno rad znova in znova želel peljati na sprehod ali po nakupih. Kolesa otroškega vozička velika napihljiva z zračnico, z ležaji, enostavno snemljiva, prednja kolesa vrtljiva z možnostjo fiksiranja.

Športni del otroškega vozička ki se uporablja ko otrok že samostojno sedi ,kvaliteten, lahek z vgrajenim pet točkovnim varnostnim pasom nožni in ramenski z katerim se otrok zaščiti pred padci iz vozička. Za udobje skrbijo vgrajene blazinice. Za varnost v vozičku skrbi tudi prednje varovalo ki je pa snemljivo. Nastavljiva opora za nogice skrbi za udobje otroka tako da je otrok lahko v popolnoma ležečem položaju. Strehica otroškega vozička je snemljiva z vgrajeno mrežo. Strehica nudi zaščito pred močnimi sončnimi žarki ali vetrom. Otrok v vozičku med sprehodom lahko mirno zaspi kajti naslonjalo športnega dela je enostavno nastavljivo z ročico čisto do ležečega, sedečega, pol ležečega položaja. Ročica je oblikovana tako da je nastavljanje hrbtnega dela nemoteče za otroka tako da se vam otrok čeprav zaspi ne bo zbudil. Na strehici je vgrajena še mreža za prezračevanje.

Otroški voziček Tutek ima možnost zapiranja nakupovalne košare z zadrgo kar je prednost v primerjavi z drugimi vozički. Tako zaščitimo predmete oziroma stvari katere imamo v košari pred nabiranjem prahu,vetrom,dežjem. Posebni našiti tako imenovani ježki skrbijo da otroku nudijo zaščito pred mrazom, prepihom. Košare za otroke so velike, prostorne, primerne od rojstva naprej tudi za večje otroke z nastavljivim vzglavnikom in vgrajeno mrežo. Nastavljiv vzglavnik omogoča otroku opazovanje okolice kajti otrok je kljub temu da leži malce dvignjen. Otroški vozički z svojim posebnim dizajnom dajejo občutek topline in varnosti. Lupinice se z posebnimi adapterji namestijo na ohišje otroškega vozička, lahke z nastavljivim ročajem. V avtomobil se pripne z varnostnim pasom avtomobila