sreda, 3. april 2013

Otroški vozički Tutek Grander



Otroški voziček Tutek Grander je voziček ki je primeren za vse površine tal. Izdelan je po vrhunski tehnologiji v Evropi. Ohišje pri otroškem vozičku je lahko,stabilno,vodljivo z čudovitim izgledom. Ogrodje vozička  čvrsto  izredno lahko iz kvalitetnega aluminija. Otroški voziček je enostavno in hitro zložljiv z eno potezo. Voziček je zložljiv na zelo majhno tako da je primeren za vsak prtljažni prostor avtomobila. Prednja kolesa so vrtljiva,snemljiva z možnostjo fiksiranja. Zadnja kolesa prav tako napihljiva z zračnico,snemljiva samo z enim pritiskom na gumb. Zavora otroškega vozička je nožna z pritiskom gor in dol. Otroški voziček ima zelo kvalitetne blažilce sunkov-vzmetenje tako da je vožnja vozička po pločnikih prijetna.
Otroški voziček Tutek Grander alu crom je sestavljen iz treh dodatnih delov:
košara za otroka
športni del
lupinica

Z dodatnimi deli je otroški voziček primeren od rojstva do treh let. 
Prav tako so sestavni deli kompleta še previjalna torbica, prekrivalo za dež, prekrivalo za mrčes. Omeniti je potrebno da je vsak dodaten del z svojo nastavljivo strehico, vgrajeno mrežo za prezračevanje in zaščitno prevleko za nogice.
Vsi dodatni deli pri otroškem vozičku se obračajo v obe smeri vožnje na enostaven in hiter način,tako da otroka lahko med vožnjo tudi gledate.
Nakupovala košara otroškega vozička je velika z možnostjo zapiranja z zadrgo. Otroški voziček je primeren za vse površine tal.