torek, 2. april 2013

Otroški vozički Dorjan


So produkt podjetja, za katerim je že 30 let izkušenj pri izdelavi vozičkov. Vozički družbe Dorjan so edini, ki se lahko pohvalijo s kombinacijo izredno kvalitetnega, trpežnega, predelanega eko usnja.
Ponujajo vse mogoče razgibane barvne kombinacije, tako da najdejo pravo izbiro za svojega malčka tudi najbolj zahtevni starši.

Pohvaliti gre tudi to, da so vsi dodatni deli nekoliko večji, tako da je uporaba otroškega vozička lahko še daljša. Toda to pa prav nič ne moti pri zlaganju ogrodja. Zloži se na majhno, zato je primeren za vsak prtljažni prostor. Ti štirikolesniki z vsemi napihljivi kolesi so okretni, izredno močni, kvalitetne izdelave.

Omeniti gre tudi, da so vozički opremljeni z odsevnimi pasovi. Tudi zadrge so del posebnega dizajna vozičkov. Vsak element je izdelan tako, da ga je mogoče enostavno in brez težav uporabljati.







Modeli kot so Danny sport 5, Butterfly in še mnogi drugi, s svojim različnim dizajnom povedo vsak svojo zgodbo.  Čeprav so vozički s kombinacijo usnja, so pri vseh dodatnih delih notranje prevleke iz bombaža, prav tako odstranljive in pralne. Praktični vidik je tudi strehica na športnem delu. Namestiti jo je moč tako da, otroka celega  zaščitite pred prepihom, mrazom in močnimi sončnimi žarki.
Ne gre pa tudi pozabiti omeniti, da so v prevlekah kristalčki kar še povdari dodaten prestiž. Otroški vozički so zelo močni, trpežni kljub temu pa zelo vodljivi in enostavni za uporabo.