torek, 2. april 2013

Otroški voziček Turran leather


To so modeli otroških vozičkov ki so bili že pred desetletji. Prav zaradi svoje elegance se ponovno vračajo na tržišče. Bodoče mamice si ne upajo kupiti take vrste vozičkov ker pač kolesa niso vrtljiva. Nič zato, otroški voziček Turran je narejen tako vrhunsko da je enostavno vodljiv brez težkega dvigovanja vozička.
Otroški voziček TURRAN SILVER  je klasičen, vsestranski, voziček moderne elegance. Otroški voziček se lahko  pohvali z čudovitim dizajnom in kakovostno vrhunsko izdelavo. Otroški voziček TURRAN  je s svojimi dodatki primeren za otroke od rojstva do 3 let. Voziček se lahko pohvali z kvalitetnim lahkim alu kromiranim ohišjem, z veliko nakupovalno košaro.

Voziček ima vsa kolesa napihljiva z zračnico ki so tudi enostavno snemljiva. Otroški voziček ima zelo kvalitetne blažilce sunkov tako da se otrok počuti kot v gugalniku. Košara za otroka pri te vrste vozičkov je večja tako da jo otrok lahko uporablja zelo dolgo. Na ohišje vozička je možno namestiti tudi športni del tako da je voziček uporaben do treh let starosti. Vsi deli so obrnljivi tudi v obe smeri vožnje. Prav tako je na ohišje možno namestiti tudi lupinico ki je testirana tudi kot avtosedež od 0 -10 kg.
Otroški voziček Tutek Turran leather se zloži zelo enostavno in hitro.
Otroški vozički izdelani v Evropi skladu  sistema ISO kar potrjujejo različni certifikati.