torek, 2. april 2013

Otroški vozički Dorjan Prestige Buttefly 2013

Otroški vozički Dorjan Prestige Butterfly so vozički z posebnim čudovitim dizajnom, kajti prevleke otroškega vozička  z dodatki poudarijo prestiž vozička.


Prevleke vozička so kombinirane z kvalitetnim usnjem, prav tako so v prevlekah svetleči kristalčki ki še posebej poudarijo sam izgled vozička. Sama beseda Butterfly pove da je otroški voziček povezan z metulji. Res je na dodatnih delih najdete slike metuljev ki so sestavni del prestiža.
Otroški vozički z vgrajenimi odsevniki skrbijo za varnost otroka kajti voziček je zaradi odsevnih trakov viden tudi v temi. Vsi dodatni deli otroškega vozička so veliki tako da so vozički primerni zelo dolgo tudi do četrtega leta starosti otroka. Ohišje vozička je močno, čvrsto, vodljivo, stabilno in na zelo majhno zložljivo. Vsa kolesa so velika, napihljiva, enostavno snemljiva z ležaji, prednja vrtljiva.
Športni del vozička ima z spuščenim delom naslonjala čisto do ležečega en cel meter ležalne površine. V primerjavi z drugimi otroškimi vozički je to precej velik ležalni del.  Košara za otroka je prav tako velika z strehico, z notranjo snemljivo prevleko ki je iz bombaža in z prevleko za nogice. Vsi deli so enostavno in hitro obrnljivi v obe smeri vožnje. Z priloženim adapterjem se lahko na ogrodje vozička namesti tudi lupinica. Z potegom dveh ročic ki sta na lupinici lahko adapter ostane tudi na ohišju, tako da se preprosto lupinica namesti samo na ohišje. Otroški vozički Dorjan Prestige  so v različnih čudovitih barvnih kombinacijah. Prav tako se k prevlekam barvno usklajuje še ohišje vozička, kar pomeni da so ohišja otroških vozičkov v različnih barvnih kombinacijah.
Dorjan vozički so otroški vozički za katerimi je že 30 let izkušenj pri izdelavi vozičkov. Vozički so evropski produkt prav tako so z evropskimi certifikati o varnosti in kakovosti.