torek, 2. april 2013

Otroški športni voziček Babyactive Q


Športni otroški voziček Babyactive Q je voziček priznane družbe v celotni Evropi in širom sveta. To je voziček visokega kakovostnega razreda v skupini športnih vozičkov. Otroški voziček je primeren za manjše kakor tudi za večje otroke. Ker ima otroški športni voziček nastavljivo naslonjalo  čisto do ležečega položaja je primeren za dolge sprehode kakor tudi za nakupovanje.
Otroški voziček Q je stabilen, vodljiv, hitro enostavno zložljiv. Je eden izmed redkih športnih vozičkov ki imajo vsa kolesa napihljiva z zračnico, tudi snemljiva, prav tako z ležaji. Zato je voziček primeren za vse vrste talnih površin.


Športni voziček ima nastavljiv ročaj po višini, odstranljivo zaščitno strehico, vgrajen pet točkovni varnostni pas z blazinicami. Nastavljiva  opora za nogice skrbi da je vaš malček lahko v vozičku v popolnoma ležečem položaju.
Otroški vozički izdelani v Evropi skladu  sistema ISO 9001/2000, kar potrjujejo različni  certifikati. Vsi vozički ustrezajo evropskim standardom kakovosti in varnosti EN 1888-2004. Prevleke vozička najvišje kakovosti v skladu Öko-Tex Standard.