torek, 2. april 2013

Oroški vozički Babyactive Elipso


Otroški voziček Babyactive Elipso je voziček ki je zaradi svoje izdelave primeren za majhne prtljažne prostore avtomobila prav tako za stanovanja z manjšo površino. Otroški voziček je zložljiv na zelo majhno in z svojim ohišjem nudi udoben in enostaven oprijem tako da je nošenje vozička zelo udobno sploh po stopnicah.
Otroški voziček  Babyactive Elipso je izdelan iz kvalitetnega lahkega aluminija, kolesa vozička so vsa napihljiva z ležaji in hitro snemljiva. Prednja kolesa so vrtljiva z možnostjo fiksiranja in primerna za vse talne površine. Otroški voziček ima sodoben enostaven sistem obračanja dodatnih delov » EASY CLICK « sistem  tako da je obračanje zelo enostavno. Vsi dodatni deli so obrnljivi v obe smeri vožnje tako da otroka lahko tudi spremljate in z njim komunicirate.
Športni del vozička ima na občutljivih delih kot so opora za nogice in prednje varovalo prevleke iz usnja tako da je čiščenje še lažje. Strehica otroškega vozička je velika in nastavljiva tako da pokrije cel voziček in tako je otrok zaščiten pred vetrom ali soncem. Naslonjalo hrbtišča je nastavljivo z ročico v več položajev, čisto do ležečega in čisto sedečega položaja 90°. Prednje varovalo vozička je odstranljivo z obeh strani,je pa en del varovala gibljiv tako da lahko ostane pripet na ohišju in zaradi tega varovala ne morete izgubiti ali pozabiti na odlagalnem mestu. 
Košara za otroka je velika, prostorna z možnostjo zlaganja, prevleke v košari so iz bombaža vse snemljive in pralne, nastavljiv vzglavnik omogoča otroku lažje opazovanje okolice
Lupinica ali avtosedež je lahka z prevleko in strehico z pomočjo adapterja se namesti na ohišje vozička. V avtomobil se pripne z varnostnim pasom avtomobila.