torek, 2. april 2013

Otroški vozički Babyactive Balerina

Otroški voziček Babyactive Ballerina Leather je klasičen, moderen voziček, ki spominja na retro čase. Pohvali se lahko z izjemnim dizajnom prevleke so kvalitetne z kombinacijo predelanega eco usnja. Z vozičkom se kljub temu da ima fiksna kolesa zaradi svoje izdelave zelo lepo manevrira.

Otroški voziček ima veliko nakupovalno košaro, zloži se hitro in enostavno z eno potezo. V primeru majhnega prtljažnega prostora se kolesa vozička snamejo hitro in enostavno. Kolesa pri vozičkih so lahko 12.5 col ali 14 col.
Omeniti je treba da je to klasičen otroški voziček s štirimi veliki kolesi ki so napihljiva z zračnico, s kromiranim alu ogrodjem z izjemnim vzmetenjem kateri res daje vozičku udobno mehko prijetno vožnjo.
Komplet otroškega vozička Babyactive Ballerina je sestavljen iz treh dodatnih delov: globoka velika košara za otroka, lahek velik prostoren športni del  in lahka lupinica katera se prav tako lahko namesti na ohišje vozička.
Sestavni deli kompleta so še prav tako torbica za mamico, prekrivalo za dež in mrčes, previjalna podloga, k vsem dodatnim delom pa so še dodane prevleke za nogice. Vsak dodatni del ima še svojo strehico ki ščiti otroka pred vetrom in možnimi sončnimi žarki.
Tudi pri tem modelu ima globoka košara možnost zlaganja, kar pomeni, da košaro ko otrok preraste lažje pospravite, tako zlaganje košare pa je tudi primerno za lažji transport ker zložena košara zavzame zelo malo prostora, vgrajen je tudi nastavljiv vzglavnik. Športni del otroškega vozička ima nastavljiv hrbtni del z ročico, prav tako je nastavljiva opora za nogice. Vsi dodatni deli so obrnljivi tudi v obe smeri vožnje.

Otroški voziček je izdelan iz kvalitetnih materialov, vrhunsko in varno v Evropi skladu sistema ISO 9001-2000 kar potrjujejo različni certifikati.